Geboortekaartjes, Huwelijkskaarten en Uitnodigingen

Bij een speciale gebeurtenis, zoals een geboorte of huwelijk, hoort een bijzondere kaart. Wij kunnen een eigen ontwerp verzorgen of adviseren bij de keuze uit onze uitgebreide collectie gelegenheidskaarten.

Uitgeverijen

Via de links op deze pagina zijn de collecties van verschillende uitgeverijen te bekijken. De modelboeken die wij hiervan hebben staan, zijn voor een aantal dagen te leen, om zo een echt model van het kaartje te zien. Wanneer u via de website een keuze heeft gemaakt, noteer voor het gemak de naam van de uitgeverij en het kaartnummer, zodat wij weten welk boek we kunnen meegeven.
Excelsior kaarten

Hieronder de links van diverse uitgeverijen:

Geboortekaartjes

Huwelijkskaarten

Gelegenheidskaarten

Kerstkaarten

Bestellen

kindje bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling en het aanleveren van de tekst, ontvangt u binnen 8 werkdagen een proefprint en de enveloppen. Deze kunnen worden afgehaald aan de balie. Wij maken altijd een proefprint zodat u de tekst en lay-out kan controleren.

Op de dag van de geboorte geeft u per mail of telefonisch de laatste gegevens aan ons door zoals: naam, datum, tijd, gewicht etc. Na het doorgeven van deze definitieve gegevens zijn de kaartjes binnen één of twee werkdagen af te halen aan de balie. Bij het afhalen van de kaartjes kunt u contant of per pin betalen.

Bij het bestellen van een huwelijkskaart of uitnodigingen is de levertijd ongeveer 8–10 werkdagen. Houdt u er rekening mee dat u de kaarten ongeveer 6 weken voor de geplande datum verstuurt.

Voor rouwdrukwerk kunt u ook bij ons terecht, neem voor meer informatie contact met ons op: 070-3270194 of stuur ons een e-mail.

Eigen Ontwerp

Als u kiest voor een “eigen ontwerp” van een geboortekaartje of uitnodigingskaart dan is het mogelijk via de e-mail een vrijblijvende offerte aan te vragen. Graag bij deze prijsaanvraag een PDF van uw “eigen ontwerp” in de bijlage toevoegen.