Geboortekaartjes, Huwelijkskaarten en Uitnodigingen

Bij een speciale gebeurtenis, zoals een geboorte of huwelijk, hoort een bijzondere kaart. Wij kunnen een eigen ontwerp verzorgen of adviseren bij de keuze uit onze uitgebreide collectie gelegenheidskaarten.

Excelsior kaarten

Uitgeverijen:

Via de onderstaande links zijn de collecties van verschillende uitgeverijen te bekijken. De modelboeken die wij hiervan hebben staan, zijn voor een aantal dagen te leen, om zo een echt model van het kaartje te zien. Wanneer u via de website een keuze heeft gemaakt, noteer voor het gemak de naam van de uitgeverij en het kaartnummer, zodat wij weten welk boek we kunnen meegeven.

Geboortekaartjes

Huwelijkskaarten

Gelegenheidskaarten

Kerstkaarten

Bestellen

Na het plaatsen van uw bestelling en het aanleveren van de tekst, ontvangt u binnen 8 werkdagen een digitale proef. Ook kunnen wij een proefprint voor u maken.  Deze kunnen worden afgehaald aan de balie. Wij maken altijd een proefprint zodat u de tekst en lay-out kan controleren.

Na de geboorte geeft u per mail of telefonisch de laatste gegevens aan ons door zoals: naam, datum, tijd, gewicht etc. Na het doorgeven van deze definitieve gegevens zijn de kaartjes binnen één of twee werkdagen af te halen. Bij het afhalen kunt u contant of per pin betalen.

Bij het bestellen van een huwelijkskaart of uitnodigingen is de levertijd ongeveer 8–10 werkdagen. 

Voor rouwdrukwerk kunt u ook bij ons terecht, neem voor meer informatie contact met ons op: 070-327 01 94 of stuur ons een e-mail.

Eigen Ontwerp

Als u kiest voor een “eigen ontwerp” van een geboortekaartje of uitnodigingskaart dan is het mogelijk via de e-mail een vrijblijvende offerte aan te vragen. Graag bij deze prijsaanvraag een PDF van uw “eigen ontwerp” in de bijlage toevoegen.

Flipbook

Een flipbook voor jou gemaakt!

Wil jij graag een digitale gelegenheidskaart? Wij transformeren je PDF in een gemakkelijk te gebruiken flipbook die online beschikbaar is en kan versuren naar al je familie en vrienden. 

Het maakt niet uit wat voor content je maakt, je ontvangers zullen het geweldig vinden. Mail je PDF-bestand zodat wij er een flipbook van kunnen maken.

Upload hier je pdf: