DTF vel

Wat is DTF?

DTF, oftewel Direct to Film, is een geavanceerde druktechniek waarbij afbeeldingen direct op een film worden afgedrukt, die vervolgens als stencil wordt gebruikt voor het drukproces op kleding. Deze methode biedt een indrukwekkende mate van precisie en helderheid, waardoor zelfs de meest complexe ontwerpen met scherpe details kunnen worden gereproduceerd. Het proces maakt gebruik van hoogwaardige inkten die duurzaamheid en kleurechtheid garanderen, wat resulteert in levendige en langdurige prints op textiel.

Voordelen van DTF:

  • Hoge kwaliteit: DTF staat bekend om zijn ongeëvenaarde afdrukkwaliteit op kleding. De prints zijn scherp, helder en gedetailleerd, waardoor zelfs de kleinste nuances van het ontwerp worden vastgelegd.
  • Efficiëntie: Dankzij geavanceerde technologieën en processen verloopt het DTF-drukproces efficiënt en snel, waardoor we projecten met strakke deadlines kunnen voltooien zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de bedrukking.
  • Milieuvriendelijk: DTF gebruikt inkten op waterbasis, wat resulteert in een milieuvriendelijke drukoplossing voor kleding. Bovendien minimaliseert het proces afval, waardoor het een duurzame keuze is voor milieubewuste klanten.
Contact

Drukkerij Excelsior
Theems 6
2491 BP Den Haag
Bedrijventerrein Forepark

Transferdruk
Zeefdruk
Sublimatiedruk
Flexdruk
Greyscale
CMYK kleuren ook wel full color