Nummeren

Drukwerk nummeren

Nummeren is een essentieel proces in de wereld van drukwerk, waarbij elk exemplaar van een document, ticket, of product voorzien wordt van een uniek identificatienummer. Dit nummer kan op verschillende manieren worden toegepast, zoals oplopend, aflopend of zelfs willekeurig. Het nummeren van drukwerk is niet alleen handig voor het identificeren van individuele items, maar kan ook dienen als bescherming tegen vervalsing.

  • Cadeaubonnen
  • Entreetickets
  • Loten
  • Werkbonnen

Diverse mogelijkheden voor nummeren van drukwerk

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor het nummeren van je drukwerk. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige serienummers, unieke codes samengesteld uit cijfers en letters, variabele barcodes of meerdere variabele nummers/barcodes voor specifieke toepassingen zoals loten en werkbonnen, wij kunnen aan al je nummeringsbehoeften voldoen.

Uniek concept van nummeren

Onze aanpak van nummeren gaat verder dan alleen het aanbrengen van identificatienummers. We geloven in het creëren van een uniek concept waarbij elk exemplaar van je drukwerk individueel wordt gemarkeerd om mogelijke vervalsing te voorkomen. Of het nu gaat om digitale of offset bedrukking, we passen ons aan jouw wensen aan om ervoor te zorgen dat het nummeren perfect aansluit bij het ontwerp en de functionaliteit van je drukwerk.

Personalisatie van drukwerk

Naast nummeren bieden we ook uitgebreide mogelijkheden voor het personaliseren van drukwerk. Van het toevoegen van QR-codes tot het afdrukken van individuele adressen op enveloppen, personalisatie voegt een extra dimensie toe aan je drukwerk en maakt het nog effectiever in het bereiken van je doelgroep.

Wil je meer weten over onze nummerings- en personalisatiediensten? Neem dan gerust contact met ons op! We staan klaar om je te adviseren over de vele mogelijkheden en om samen te werken aan het perfecte drukwerk voor jouw behoeften.

Contact

Drukkerij Excelsior
Theems 6
2491 BP Den Haag
Bedrijventerrein Forepark

EAN- en QR-Code
Direct mailing services en nieuwsbrieven