Ontwerpstudio

Op de DTP-afdeling wordt de lay-out en vormgeving van uw produkt gemaakt en/of gecontroleerd. Na uw akkoord op de proef, wordt de order geproduceerd.

Aanleverspecificaties

Het beste is om een Certified-PDF aan te leveren, met afloop- en snijtekens.
Een digitaal bestand dat te groot is om als bijlage te mailen, kan met WeTransfer verstuurd worden. Via deze website is het heel eenvoudig om grotere bestanden te verzenden. Via de Wetranfser button kunt u uw bestand aan ons verzenden.

Excelsior website responsive

Websites

Heeft u nog geen website? Of wilt u een huidige website restylen?

Wij maken uw website in WordPress. Wellicht heeft u al een idee hoe uw website eruit komt te zien. Uiteraard denk wij graag met u mee. U levert de tekst en foto’s bij ons aan en wij maken een voorstel voor u. Na uw akkoord kunnen wij de website uitbouwen. Wij optimaliseren de website voor zowel een desktop als een gebruiksvriendelijk mobiele versie.

Beschikt u zelf niet over foto’s?
Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook kunt u via een vergoeding foto’s kiezen uit onze beeldbank van www.stock.adobe.com

De inhoud op uw website wijzigt af en toe. Aanpassingen kunnen wij ook voor u bijhouden.

Beeldschermcommunicatie

Digitale signage (ook wel beeldschermcommunicatie genoemd) is de doeltreffende manier om te informeren, adverteren en te entertainen. Wij verzorgen voor u content op maat. Deze content kunnen wij voor u op afstand en op gewenste tijden af laten spelen op diverse schermen. Op deze manier kun je altijd eenvoudig communiceren met jouw doelgroep waar en wanneer je wilt.

Beeldschermcommunicatie bied je de mogelijkheid om platte tekst te veranderen in bewegende beelden. Hiermee trek je direct de aandacht!

Beeldschermcommunicatie kan op verschillende manieren informatie uitzenden denk hierbij aan het uitzenden van:

  • Menukaart van het restaurant
  • Informatie in een wachtkamer of receptie
  • Raamdisplay
  • Presentaties
  • Digitale billboards
  • Display op een sale afdeling
  • En nog veel meer!